tisdag 24 maj 2011

Vårig våning

Jag har ju förmånen att inspireras hela dagarna i mitt jobb - här bilder från en lägenhet som var med i Metro Bostad häromveckan! Fotograf är Sofi Sykfont.
En bild om dagen


Adam Haglund är en duktig fotograf med stor integritet som jag följt under några år. Igår startade han bloggen Alla dagar räknas - den kommer jag att följa. Varje dag tar han en egen bild. Kul projekt. Jag gillar folk med idéer. Och kanske kan Adams blogg bidra till att fylla tomrummet efter avslutade Norra Grängesbergsgatan.

söndag 22 maj 2011

Jag tar allt, tack.


Med en förflugen känsla av att jag behövde unna mig något rusade jag, med andan i halsen, in på Indiska på lunchen i fredags. Hann inte mer än över tröskeln förrän jag insåg 1: jag vill köpa allt av Jade Jagger och 2: jag har inga pengar. Hej och hej då Indiska. Ses efter löning!

tisdag 17 maj 2011

Pancakes for you, my friends


Ni kan tro att jag saknar er, kära läsare. Tack för mail och kommentarer! Jag kommer snart att ha mer tid för er. Det handlar ju om den där balansen hela tiden, ni vet. Tid för allt. Familj, jobb, vänner, egentid, osv. Att blogga är något av det roligaste jag vet, men just nu måste jag prioritera annat. Men jag är strax tillbaka, lovar! Vad gör jag då, som är så viktigt, undrar ni? Ja, jag jobbar ju. Men jag har också varit i New York en vecka. Där åt jag frukost varje dag på den här dinern. Älskar, älskar att kliva in varje morgon och mötas av "Hello ladies, the usual table? Two coffees?" Visst ska jag dela med mig av min resa, visst ska ni få tips om det New York jag, som så många andra, försöker göra till mitt. Här är det första. Gramercy Café. Godaste frukostpannkakorna någonsin. Ni hittar det i hörnet av 17th St och 3rd Ave.

söndag 15 maj 2011

Sommarhälsning


Hej det var längesen. Och det har blivit sommar! Så här känns sommar, tycker jag. Vilket gjorde att jag tog den här bilden hemma hos en kompis, i mars. Slitet trä, turkosa toner. Och så lite snäckskal, målade golv och vackra tavlor mot en vägg.